HET LEUKSTE
ADVOCATENKANTOOR
VAN TWENTE

We zijn een advocatenkantoor met een lage drempel, frisse blik en een menselijke maat. We geloven in rechtvaardigheid maar wel met een scherp oog voor jouw recht. Als je op zoek bent naar een advocaat die echt naast je staat, zit je hier goed. Passie voor het recht en hart voor de mens, voor ondernemer en particulier. Kom vooral eens op bezoek voor een lekkere kop koffie in onze serre!

hart voor rechtvaardigheid

ONZE SPECIALISATIES

Persoonlijke schade als gevolg van een gebeurtenis waarvoor iemand anders aansprakelijk is noemen we letselschade. Letselschade kan het gevolg zijn van een verkeersongeluk, een arbeidsongeval, een medische fout of een strafbaar feit. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje maar de gevolgen kunnen groot zijn, lichamelijk en geestelijk maar niet te vergeten financieel. Meestal is het mogelijk de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke wederpartij te verhalen.

Letselschadespecialist Bertil Morsink staat voor een deskundige en doeltreffende afhandeling van jouw schade. Een persoonlijke benadering met maar één doel: een zo goed en volledig mogelijk herstel van je gezondheid en jouw vermogen om in het dagelijks leven te functioneren met een daarbij passende schadevergoeding, niet meer maar ook niet minder.

Bertil Morsink is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA (www.lsa.nl). Een vereniging van gespecialiseerde letselschade advocaten die aan de hoogste eisen van kennis en ervaring voldoen. Ook is hij lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Als ondernemer wil je graag je tijd zoveel mogelijk besteden aan je bedrijf. En het liefst zo min mogelijk aan allerlei randzaken, dat leidt alleen maar af. Maar in de praktijk zul je merken dat je heel vaak met juridische zaken in aanraking komt. Een klant die niet betaalt, het opstellen van algemene voorwaarden, een verschil van mening over een contract, vragen over een huur- of arbeidsovereenkomst en ga zo maar door. Dan is het wel zo prettig terug te kunnen vallen op de brede ervaring en deskundigheid van Bertil Morsink. Hij noemt dat ‘ondernemersrecht’. Geen officiële term, maar wel zo praktisch. En natuurlijk kun je daar ook als particulier je voordeel mee doen. Tel uit je winst!

HET BLIJFT MENSENWERK

Als advocaat heb je altijd met mensen van doen, dat maakt mijn werk ook zo interessant. Geen mens is het zelfde dus geen zaak is het zelfde. Het is dus heel belangrijk dat ik de belangen van mijn cliënten begrijp en die zo goed mogelijk behartig. Maar daarbij verlies ik de ‘tegenpartij’ nooit uit het oog, een zaak heeft namelijk twee kanten. Om het hoofd erbij te houden is het soms goed om wat afstand te nemen, daarbij krijg ik hulp van mijn steun en toeverlaat Flavius. Een wandeling met hem kan soms een geheel nieuwe kijk geven op zaken.

Bertil Morsink

is een oprecht betrokken
advocaat, belangenbehartiger
in de ware zin van het woord.

  

Flavius Dackle

de steun en toeverlaat binnen
Advocoeur Morsink, heeft altijd
een luisterend oor.

  

WEBLOG

‘RECHT ZO DIE GAAT’

Leuke en leerzame verhalen uit de praktijk van een advocaat.

Trots op mijn rechtbank

'Onze rechtbank, mijn rechtbank, waar ik trots op ben' De Almelose rechtbank leverde prachtig werk bij de zittingen rond de viervoudige moord. Efficiënt, met oog voor alle belanghebbenden. Het verleidde advocaat Bertil Morsink uit Enschede, ooit in de oude rechtbank...

Lees meer

Over veilig e-mailen

Advocoeur Morsink gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie Advocoeur Morsink wil privacygevoelige informatie veilig kunnen uitwisselen. Daarom werken we vanaf nu met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling....

Lees meer

WIJ ZIJN ER VOOR JOU

Wij zijn er voor jou!
Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken?
Vul het contactformulier volledig in en we nemen snel contact met je op.

Contactformulier